Vítejte na stránkách B.A.F. Centrum s.r.o.


U nás dbáme na zodpovědný přístup ke konzumaci alkoholu
více na WWW.PIJSROZUMEM.CZ.

Kliknutím na tlačítko VSTOUPIT prohlašujete, že jste starší 18 let
a jste si vědomi, že tyto stránky obsahují informace o tabákových
a alkoholických výrobcích.

Ochrana osobních údajů

1. Provozovatelem internetových stránek je fa. B.A.F. Centrum s.r.o., Plzeňská 90, 337 01 Rokycany, Česká republika, IČ: 252 45 589. Provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů.

2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.

3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.

4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

5. Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme pouze neveřejné osobní údaje. Neveřejné údaje slouží provozovateli pouze pro komunikaci.

6. Jak s osobními údaji nakládáme

a. Osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele.

b. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel internetových stránek B.A.F. Centrum s.r.o.

Velmi nám záleží na tom, abychom se nedopouštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím, odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem na adresu info@bafvelkoobchod.cz

AKČNÍ NABÍDKY

© 1993 - 2018 B.A.F. Centrum s.r.o.